CONDITII DE UTILIZARE

1. Termeni generali

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.meditatii.net (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.meditatii.net, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

 

In intelesul Termenilor si Condiţiilor: „Site” inseamna in continuare pagina de internet www.meditatii.net

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

 

Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care isi creaza un cont pe Site inteleg si accepta ca utilizarea contului lor, precum si orice accesare sau vizitare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

 

 

2. Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii accepta si inteleg ca Site-ul nu poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse si / sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

 

Administratorul Site-ului are dreptul de a sterge linkuri/anunturi publicitare.

 

3. Termeni privind utilizarea Site-ului

 

Utilizatorii pot beneficia gratuit, de serviciile suplimentare oferite de catre Administratorul Site-ului. Prin utilizarea servicilor oferite gratuit, utilizatorii inteleg si accepta in mod expres prevederile din Termeni si conditii.

 

Sunt interzise:

-       publicarea  unui anunt cu acelasi inteles (aceluiasi anunt) de mai multe ori intr-o categorie

-       publicarea de anunturi in categorii necorespunzatoare

-       publicarea de cod HTML in continutul anunturilor

-       anunturile sa fie scrise cu caractere mici, si nu cu CAPS

Anunturile care nu respecta conditiile de mai sus vor fi sterse de catre Administratorul Site-ului

4. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

 

5. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.